Vissza a nyitólapra
Magyar Vendéglátók Ipartestülete 1991 óta
Magyar Vendéglátók Ipartestületének Gálaestje, megalakulásának 20. évfordulója alkalmából

Magyar Vendéglátók Ipartestületének Gálaestje, megalakulásának 20. évfordulója alkalmából

Jó dolog barátokkal, ismerősökkel együtt lenni, még jobb dolog a fehér asztalnál együtt ünnepelni. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) november ötödikén emlékezetes Gálaesttel ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját.

A tatai Hotel Gottwald Wellness és Spa helyiségeiben rendezett elegáns, ám egyben fesztelen, baráti hangulatú rendezvényen az Ipartestület tagjai, és meghívottjai vettek részt, mintegy százötvenen. Jól ismert, megbecsült és elismert vendéglősök, neves séfek, borászok érkeztek az ország minden részéről, hogy a reggelig tartó jeles eseményen részt vehessenek.

A Gálaest vacsoráját országosan ismert séfek, Nyíri Sándor (Arany Kaviár Étterem), Papp Lajos (La Fiesta Party Service), Gottwald Szilárd (Hotel Gottwald), Jahni László (Kistücsök Étterem), Kovács Lázár (Lázár Chef), Bicsár Attila (Alabárdos), Vidák Zoltán (Rókusfalvy Fogadó), Jászai Tibor (Prímás Pince) és Katona György (Biarritz Étterem) főzték. A desszertet és a születésnapi tortát Petrezselyem Antalné és Adrienn készítették (Petre Cukrászda).

A vacsora fogásai az est jobbára szakmai közönségből álló vendégeit is elbűvölték. Az Gálaesten felszolgált pezsgőt és borokat a Garamvári Szőlőbirtok, a Malatinszky Kúria, Kiss István Családi Pincészete, a Vinum Primatis Zrt., a Font Pincészet és a helyszínről, a Neszmélyi borvidékről, a Szöllősi Pincészet és a Kősziklás Borászat biztosította. A Gálaest vendégei a Harmatrázó Pálinkaház pálinkáit fogyaszthatták.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) értékeit megtartva, megújultan folytatja munkáját, értéknek tekintve és megőrizve azt a segítő baráti hangulatot és szellemet, amelyet ezen az estén is valamennyi jelenlévő megtapasztalhatott és átélhetett. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete továbbra is nyitott és megerősödve várja soraiba a vendéglátásért elkötelezett vendéglősöket.

A Gálaest támogatói (a fenti borászatokon/pincészeteken kívül):

Gasztrometál Zrt., Hotel Fenyves Baktalórántháza, Hotel Gottwald, Goldenfruit Kft., Ister Granum – Rétki Gábor, Kékkúti Ásványvíz Zrt., Matus-Vad Kft., Trewex Kft., Progast Kft., Arany Kaviár Étterem Budapest, La Fiesta Party Service, Caffe La Terra Budapest, Prímás Pince Esztergom, Lázár Chef, Tetrabbit Kft. Unilever Magyarország Kft.

Gálaest menü
 
Képgaléria:
 
torta  szponzorok  teríték  teríték2  poharak  
ételkészítés  ételkészítés2  amus bouches  gottwaldék 
főétel felszolgálás  köszöntők  tánc - Lajcsi  szakácsok  
csoportkép  csoportkép2
Partnereink Partner - vendéglátás logóTrade MagazinMaresz25Turizmus.com
Copyright MVI • Magyar Vendéglátók Ipartestülete • Cím: Bp. 1138 Párkány utca 46. • Tel./Fax: +36 20 500 65 77 • Email: info@mvi.hu , monika.feher@mvi.hu • Adatkezelési Tájékoztató